– Vi er i stand til å stoppe Suárez

Lewis Holtby i Tottenham har tro på at de liljehvite fra London kan holde Luis Suárez tam gjennom hele kampen i morgen – på samme måte som Hull klarte det for to uker siden.

– I de siste kampene har du sett hvor dødelig de er, spesielt med Suárez i storform på topp, sier midtbanespilleren, ifølge The Independent og Mirror.

Han tror uansett at Tottenham kan stoppe målmaskinen fra å bli utslagsgivende i morgen, til tross for at spissen har like mange ligamål som hele Tottenham på fem færre kamper denne sesongen.

Les også: Lloris: – Suárez er best i Premier League

– Vi har kapasitet nok til å stoppe ham, og hvis du ser på deres forrige bortekamp, tapte de for Hull City. De gjorde det defensivt veldig bra mot Suárez. Vi må gjøre noe liknende, forklarer tyskeren.

Ikke tapt i desember

Etter at Tottenham fikk juling og tapte hele 0­–6 for Manchester City i november, har laget spilt en rekke på fem kamper – uansett turnering – uten tap.

– Det er veldig positivt for oss, og vi må fortsette å holde det gående nå.

Laget har, i tillegg til seire mot Fulham og Sunderland i Premier League og Tromsø og Anzji i Europaligaen, spilt 2–2 mot Manchester United hjemme på White Hart Lane.

– I den kampen hadde vi mye press på oss og fikk et godt resultat, men dessverre klarte vi ikke å vinne – men vi var nære. Så hadde vi to vanskelige bortekamper mot lag som liker å sitte dypt med ryggen mot veggen (Fulham og Sunderland), men vi vant begge. Nå er vi klare til å møte Liverpool.

– Har blitt bedre offensivt

Holtby forteller videre at selvtilliten til spillerne og tilliten til lagkameratene er hovedårsaken til at Tottenham har blitt bedre i angrep.

– Det er troen på oss selv og måten vi ønsker å spille på. Bevegelsene på topp og antall spillere i boksen har endret seg, røper han.

– Selvtilliten er nå oppe på et nivå hvor vi kan spille bra mot et veldig godt Liverpool-lag, som vil komme hit og gi oss en skikkelig kamp. Men vi er klare for det, og vi skal spille vår angrepsfotball.