- Vi er ikke konkurransedyktige ennå

Pepe Reina innrømmer at Liverpool for tiden ikke kan konkurrere med Manchester United, Manchester City og Chelsea finansielt eller spillermessig, men oppfordrer supporterne til å være tålmodige.

Liverpool ligger 26 poeng bak lederlaget Manchester United, men opp til Chelsea på 3.plass er avstanden på 10 poeng.

- Akkurat nå kan vi ikke konkurrere med de store klubbene. De har et stort overtak på oss for øyeblikket, både finansielt og spillermessig, sier Pepe Reina til Marca.com.

-Det er en grunn til at de befinner seg så mange poeng foran oss, og det er ikke på grunn av én eller to bedre spillere.

Pepe Reina har vist ustabil form denne sesongen, og han må ta på seg mye av skylden for at Sergio Agüero utlignet til 2-2 fra nesten død vinkel. Liverpools sisteskanse var på en skikkelig skovtur.

Reina innrømmer at det denne sesongen har vært den mest ustabile både for ham og laget siden han sluttet seg til Anfield-klubben i juli 2005.

- Det har vært en merkelig sesong fordi jeg har mistet mange kamper med skader. Noen sier at jeg har hatt en dårlig sesong, men for å være ærlig synes jeg at jeg bare har spilt tre dårlige kamper, på begynnelsen av sesongen.

- Dette har vært den mest ustabile sesongen, både for meg personlig og for laget, siden jeg kom til klubben.

- Liverpool er inne i en overgangsfase, med nye ideer og annen spillefilosofi. Det tar tid. Folk må være tålmodige. Det er normalt for oss å være ustabile.