- Vi fokuserer på West Ham-kampen

Jamie Carragher hevder han kun tenker på neste kamp, mot West Ham på søndag, og fokuserer ikke på hva som kreves for å få spille europacup neste sesong.

Liverpool ligger for øyeblikket på sjuendeplass i Premier League, tre poeng bak Everton og fem poeng bak Arsenal, som begge har en kamp mindre spilt enn de røde. Brendan Rodgers sitt mannskap må opp på femteplassen om de skal være garantert spill i Europa League neste sesong.

Liverpoolfc.com nevner imidlertid at det kan åpne seg andre muligheter til få få være med i Europa League for Anfield-klubben, gjennom at Chelsea vinner FA-cupen og blir nummer fem i ligaen, eller gjennom den såkalte Fair Play League. Jamie Carragher legger imidlertid alle slike tanker bort.

- Alt avhenger av andre lag, så vi ser bare frem mot neste kamp. Vi vil forsøke å vinne den, uten å se for langt frem i tid, sier Carragher til Liverpoolfc.com.

- Vi har West Ham på hjemmebane i neste kamp, og de tok en flott seier sist helg. Jeg ser aldri for langt fremover i tid, og begynner ikke å studere de sju kampene vi har igjen og hvilke muligheter vi har til europacupspill, legger han til.