- Vi går ut for å vinne

Zenit St. Petersburg har ikke spilt offisiell kamp siden midten av desember grunnet vinterpause i Russland. Luciano Spalletti vet at laget hans ikke har råd til å være nest best.

- Vi kan ikke spille som nummer to. Vi skal spille en intens kamp, aggressivt, uttalte Lucanio Spalletti på sin pressekonferanse tidligere i dag.

- Vi skal stille med de spillerne som er i mest stand til å score og vinne kampen – de beste spillerne – og vi skal spille for å vinne.

I motsetning til i gruppespillet, da Liverpool lot Steven Gerrard være igjen hjemme til bortemøtet med Anzhi i Moskva, har Brendan Rodgers tatt med seg nesten hele førstelagstroppen til St. Petersburg.

- Hvis en spiller som Gerrard får mer tid enn nødvendig til å tenke, kan han spille hvilken pasning som helst. Hvis våre forsvarere tillater Suarez å bevege seg der han ønsker og spille vegg, kommer han til å skape mange problemer for laget.

- For Zenit vil dette være en av utfordringene vi liker ettersom Liverpool er et stort lag. Begge lag har store og sterke spillere, så man må spille en meget god kamp.

Spissen Alexander Kerzhakov mener Zenit er bedre enn Liverpool til tross for lite kamptrening.
- Jeg tror ikke vi er svakere enn Liverpool. Jeg tror vi er sterkere enn nesten alle motstanderne på hjemmebane, uttaler Kerzhakov.

- Vårt trumfkort er at dette er vår kamp og våre supportere, vårt stadion og vår by.

Martin Skrtel kom til Liverpool fra nettopp Zenit St. Petersburg i januar 2008.
- Det har gått lang tid siden sist vi trente sammen, fortsetter Kerzhakov.

- Han har blitt bedre enn den gang. Han har blitt en leder for sin klubb og sitt landslag. Han er en god og stødig forsvarer, og han er meget god i luften.

- Og blant de andre forsvarerne har de Daniel Agger som spiller for det danske landslaget.