- Vi har et av de beste angrepene i PL

Jose Enrique er ikke i tvil om at Liverpool kommer til å vinne mange kamper dersom de holder buret rent når de har et angrep med Sturridge, Coutinho og Suarez. Tror Sturridge blir toppscorer i Premier League denne sesongen.

- Jeg tror ikke en eller to spillere noen gang kan utgjøre et lag, men etter min mening har formen til Sturridge og Coutinho hatt meget stor innflytelse denne sesongen, sier Jose Enrique til Sunday Mirror.

- Med slike spisser vet du at laget ditt bare trenger å skape én sjanse for å vinne kampen. Det er viktig for en forsvarsspiller. Du vet at noen av kampene vil være meget stygge, men angripere som Philippe og Daniel kan snu kampene med sin dyktighet.

- Hvis vi klarer å holde buret rent, vet vi at vi nesten 100 prosent at tiden kommer til å vinne kampen fordi vi føler at visse spillere kommer til å score mål. Det er flott å ha spillere som Sturridge og Coutinho der fremme. Ikke glem at vi også har Luis Suarez snart tilbake.

- Vi har hentet inn noen meget gode spillere til klubben i sommer, men etter min mening er Luis den beste signeringen vi gjorde.

- Jeg synes vi har en av de beste angrepsrekkene i Premier League. Etter min mening
er disse tre spillerne blant de beste i verden.

Sturridge har blitt matchvinner i Liverpools tre ligakamper hittil denne sesongen.

- Jeg sier til Daniel hele tiden at han kan bli en av de beste spissene i verden dersom han ønsker. Han er en av de mest komplette spillerne jeg har spilt med. Han besitter alt som spiss. Han er rask, fremragende en-mot-en, meget rask, ikke dårlig i luften og klinisk med begge føttene. Jeg tror han kommer til å bli toppscorer i ligaen denne sesongen.

- Men hvis vi skal ha suksess, handler det ikke om en eller to spillere. Kolo Toure sa denne uken at for å bli et topplag trenger du ikke bare toppspillere. Alle må stå sammen.

- Andre klubber har brukt mer penger enn oss, men vi står alle sammen. Det er derfor vi har startet sesongen så bra.

Enrique har slitt med å overbevise Brendan Rodgers om at han har en fremtid på Anfield. 27-åringen har midlertid svart godt på tiltale.

- Jeg visste hele tiden at dersom jeg klarte å komme i form, så ville jeg passe inn i managerens planer. Selvsagt har jeg tenkt på spill for Spania. Det er derfor jeg er med i gamet og bestemte meg for slutte meg til Liverpool fra Newcastle i første omgang.

- Men prioriteringen for oss alle må være Champions League. Jeg tror at vår trege start i fjor kostet oss en plass blant topp fire. Vi hadde en ny manager som ønsket å innføre en ny spillemåte.

- Det smerter å ikke være med i Europa. Du ønsker å være der. Liverpool fortjener å være der. Champions League uten Liverpool er ikke det samme grunnet hva denne klubben har gjort tidligere i Europa og hvor mange fans de har i verden

- Vi så alle størrelsen på Liverpool på vår preseason-turné, da tilskuermengdene var enorme. Det er slike stunder du innser hva denne klubben betyr for å mange mennesker rundt om i verden.