- Vi har lært av Suarez-saken

Ian Ayre, innrømmer at problemene med Luis Suarez har vært en belastning for klubben, men at man har lært av det og ser nå framover. LFC går mot overskudd økonomisk.

Administrerende direktør i Liverpool FC uttalte på en konferanse i London at klubben hadde fått noen lærepenger etter episodene med Luis Suarez. Ayre kommenterte også planene om å utvide Anfield og klubbens økonomiske situasjon.

«Det var skadelig for vårt varemerke, men denne klubben er større enn en spiller. Luis er en gatekjemper og det er noe vi må håndtere.

«Vi har arbeidet mye sammen med ham siden episoden med Ivanovic og han er nå tilbake til hva han kan best, det å terrorisere forsvarsspillere.

«Vi ser nå alle sammen fremover. Vi har fått noen lærepenger i etterkant av Evra-episoden og vi har en prosess på plass om det skulle oppstå en krise. Ikke en krise med Suarez, men enhver uheldig episode.»

«Vår ambisjon er å bli på Anfield», forklarte Ayre videre om stadionplanene.

«Vi er 90% på vei til å sikre de eiendommene som påvirker utbygging. Jeg er rimelig sikker i forhold til dette, den første fasen vil bety en kapasitet nærmere 60.000.

«En skal alltid være bekymret men det er viktig at vi håndterer dette», kommenterte han videre om at Liverpool presentere et betydelig underskudd under siste regnskap.

«Forretningsdriften går i en positiv retning og vi vil komme med nye tall i januar. Økonomien er meget sunn og vi går mot et overskudd. Utbyggingen av stadion vil bli lett å håndtere.»