- Vi har spilt bedre før

Matchvinner Daniel Sturridge mente at Liverpool hadde vært mest effektive i Sunderland. Liverpools angriper er nå toppscorer i Premier League med fem scoringer.

- Det ble en veldig hard kamp, sa Daniel Sturridge til Sky rett etter at Liverpool hadde vunnet 3-1 i Sunderland.

- Vi har spilt bedre før i år, men vi forsvarte oss godt og greide å holde ut før vi punkterte kampen med en sen scoring.

- Den traff meg nok på armen, men det var ikke med vilje, forklarte Daniel om 1-0 scoringen hvor ballen traff høyt oppe på armen hans og gikk i mål etter en corner.

Daniel Sturridge er nå toppscorer i Premier League med fem scoringer, en fulltreffer mer enn Yaya Toure, Olivier Giroud, Aaron Ramsey og Christian Benteke.

- Hvis noen er i bedre posisjon vil jeg spille ballen til ham, forklarte Sturridge, noe som ble understreket ved to assist til rekkekamerat Luis Suarez.

- Når Luis er med gir det oss flere alternativer i angrep, forklarte dagens mann på Stadium of Light. – Vi har også andre store spillere som Steven Gerrard.

- Vi ga fra oss en god ledelse mot Swansea i 2.omgang og det er klart at du tenkte at det kunne skje igjen. Det er viktig at vi greier å drepe kampene, men noen ganger dreier deg seg også om å holde på det du har og laget arbeidet veldig hardt i dag.