- Vi har vist karakter

Mike Marsh synes Liverpool har vist karakter ved å komme tilbake fra 1-3 mot Stoke til 3-0 mot QPR. Det er viktig at laget blir stabilt både hjemme og borte for å kunne klatre på tabellen.

- Manageren har allerede nevnt det - hvis vi kan komme opp på et stabilt nivå, tror jeg vi vil klatre på tabellen og mot toppen. Det er viktig at vi blir stabile, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Ikke bare på Anfield, men også på bortebane.  Vi har evnen, men det dreier seg om å vise det regelmessig.

- Vi fikk en del kritikk etter Stoke-kampen om at vi blant annet manglet karakter. Men jeg synes spillerne har vist stor viljestyrke ved å komme tilbake.

- Vi tapte 1-3 2.juledag, men kom tilbake og vant umiddelbart etterpå. Å vinne på den måten viser hvordan innstillingen er.

Kveldens motstander Sunderland tapte mot Tottenham i helgen, men i kampen før det ble regjerende ligamester Manchester City beseiret.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp mot Sunderland. Det finnes ingen enkle kamper i denne ligaen. Vi har blitt slått av Stoke og Aston Villa hjemme.

- Men hvis vi spiller slik vi vet vi kan, er jeg sikker på at vi vil få et positivt resultat. Hvis vi tar foten av gasspedalen, kan alt skje.

- Vi ønsker hele tiden å vise fremgang og klatre på tabellen. Vi havnet på åttende i fjor, så vi er ute etter å forbedre det og fortsette fremgangen.