- Vi kan bedre enn vi har vist så langt

Trass i tre strake seire i sesonginnledningen mener Brendan Rodgers at hans mannskap kan spille bedre fotball enn de har fått vist så langt denne høsten.

- Det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, og jeg vet vi kan bli bedre, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- I alle våre kamper så langt har vi sett glimt av fremgangen til laget. Vi spilte en del god fotball mot Stoke, og skapte mange sjanser som vi ikke tok vare på. Mot Aston Villa startet vi bra og kontrollerte kampen, men i andre omgang kunne vi ha prestert bedre når vi kontret, og det er noe vi har jobbet med, fortsetter Liverpool-manageren.

- Kampen mot Manchester United handlet mer om resultatet. Prestasjonsmessig startet vi bra, men i andre omgang ble vi liggende alt for dypt. Det var ikke vår plan å gjøre det, men av og til skjer dette i en kamp. Vi har jobbet for at vi i slike stunder, når vi blir satt under press og ikke har ballen, skal håndtere det og fortsatt være en stor trussel for motstanderen.

Liverpool vil gjenvinne tabelltoppen om de unngår tap på Liberty Stadium i kveld.

- Ingen har mistet bakkekontakten hos oss. Vi ser på denne sesongen som et kappløp. Dersom det var snakk om 110 meter hekk har vi fortsatt mange hinder foran oss. Vi har hoppet over de første tre, men det betyr ingenting nå. Vi må angripe neste hinder, som er Swansea, men den samme holdningen, lidenskapen og målbevisstheten. Det blir en vanskelig kamp.

- Alt handler om neste kamp, og forsøke å kapre poengene. Det er hva vi har gjort i lengre tid, helt tilbake til januar måned.

- Vi kan ta en titt på tabellen etter 10 kamper, og se hvordan situasjonen er da. Så kan vi studere den igjen når vi er halvveis. Vi vet vi vil være enda sterkere i andre halvdel av sesongen. Jeg sa det i fjor at vi vil være sterkere i andre halvdel av sesongen, og det samme vil være tilfellet denne sesongen. Vi vil bli bedre og bedre, avslutter Rodgers.