- Vi kan fortsatt gå videre

Steven Gerrard har fortsatt tro på avansement i Europa League, selv om Liverpool tapte 2-0 i den første kampen mot Zenit St. Petersburg.

Kapteinen håper at en tidlig scoring på Anfield skal skape nerver hos russerne i returkampen på Merseyside.

- Vi er selvsagt langt nede nå, etter to strake tap. Vi er i en vanskelig posisjon, som krever en reaksjon fra vår side, uttaler Gerrard til LFC TV.

- Vi har en viktig kamp mot Swansea om et par dager, hvor vi må slå tilbake, konkluderer han.

- Frem til det 70.minutt mot Zenit hadde vi kontroll på kampen. Det ble en tøff kveld under vanskelige forhold. Vi er skuffet over at vi slapp inn to billige mål, men dette er langt fra over. Dersom noen kan ta igjen dette, er det vi.

Gerrard mener at Liverpools supportere vil spille en viktig rolle i returkampen, og ber de røde horder om å skru opp lydnivået.

- Vi har en fordel i våre supportere. Dersom de skrur volumet på topp og støtter laget kan vi få et tidlig mål, og da er det kamp igjen.

- Men vi er skuffet etter dette tapet. Det var ikke resultatet vi ønsket oss. Vi ønsket å få med oss et bortemål, og samtidig forsøkte vi å holde buret rent. Når du slipper inn billige mål, blir du straffet. Det var det som skjedde.