- Vi kan ikke begynne å tenke på Man Utd ennå

Brendan Rodgers advarer sine spillere mot å tenke på helgens kamp mot Manchester United før ligacupkampen mot Notts County er unnagjort.

- Vi har en kamp i morgen kveld, så vi kan ikke tenke på Manchester United ennå, sier manageren til Liverpoolfc.com.

- Vi har en cupkamp først, og vi ønsker å gå videre. Det er ikke tvil om at selvtilliten blir styrket av å vinne. Spillerne blir nå belønnet for det harde arbeidet de har lagt ned, fortsetter Rodgers.

- Vi hadde en veldig god pre-season. Laget er veldig fokusert, og vi var oppsatte på å få en god start. Vi har spilt bare to kamper, så det er veldig tidlig ennå, men det er bedre å vinne dem enn å spille uavgjort eller tape.

- Seieren over Aston Villa var et strålende resultat for oss. Vi spilte bra, kontrollerte og dominerte første omgang, og fikk målet vårt. I andre omgang måtte vi kontrollere kampen uten at vi hadde ballen så mye.

- Aston Villa viste i sine to første kamper at de er et av de beste kontringslagene i divisjonen, og vi visste at vi ikke måtte gi dem for mye rom. Det handlet om å forsvare seg litt dypere, forsvare vår banehalvdel og kontrollere soner og rommet mellom lagdelene. Jeg syntes spillerne gjorde dette eksepsjonelt bra.

Liverpool har vunnet 10 av sine siste 15 offisielle kamper. Fire er endt uavgjort, en er tapt. På disse kampene har de røde holdt nullen ni ganger.

- Vi har fortsatt der vi slapp i fjor, og hva vi har holdt på med siden januar. Vårt spill består normalt i å presse hardt høyt oppe på banen. Men det er kamper hvor du må forandre taktikk og stenge rom.

- Vårt spill handler alltid om å kontrollere og dominere med ballen, men av og til kan du også kontrollere kampen uten å ha ballen i laget. Selv om vi ga fra oss ballen mye hyppigere i andre omgang, klarte vi å organisere oss og spillerne var veldig dyktige til å nekte Villa rom.