- Vi kan lære av dette tapet

Midtstopper Lloyd Jones tror at han og hans lagkamerater på Liverpool U21 kan lære mye av dagens 4-2 tap for West Bromwich.

- Vi kan lære av dette tapet. Vi slapp inn fire billige mål. Når det er sagt, synes jeg laget gjorde det veldig bra angrepsmessig. Offensivt synes jeg det var en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen, på en merkelig måte. Defensivt kan vi bare lære av å ha spilt mot toppspisser fra Premier League, sa Jones til LFC TV etter kampslutt.

Selv var han tilbake på laget etter suspensjon i dag, og spilte stopper sammen med Rafa Paez.

- Jeg synes det gikk bra å spille sammen med ham. Han holder linja godt. Han er en fin fyr, som jeg liker å spille sammen med.

- Det er mye positivt vi kan ta med oss fra denne kampen. På et merkelig vis var det vår beste kamp for sesongen, når det gjelder antall skapte sjanser. Jeg syntes vi spilte veldig bra som lag, og holdt oss til planen vår, men ting gikk likevel ikke vår vei.

Jones fikk virkelig kjørt seg mot WBA-spissen Matej Vydra, som satt på benken for Midlands-klubbens førstelag i går.

- Det er alltid bra å få testet seg mot spillere som han, toppspillere fra Premier League. Jeg likte testen, om jeg skal være ærlig.

- Det har vært en artig sesong så langt. Jeg har spilt regelmessig, og tar egentlig bare en kamp om gangen.

I går var Jones med førstelaget til Newcastle, uten at han fikk en plass på reservebenken på St James' Park.

- Det var en flott erfaring å ta med seg, å se hvordan en kar som Steven Gerrard opptrer før, under og etter kamp. Du lærer nye ting, og det er en strålende skole å gå i. Slikt får deg til å strebe etter å bli enda bedre, for du blir virkelig sulten på førstelagsspill når du sitter på tribunen eller innbytterbenken. Dermed presterer du også bedre i kamper som den i dag.

Jones ser ikke svart på at det er to uker til neste offisielle U21-kamp.

- Alex Inglethorpe er strålende slik. Han arrangerer kamper for oss i mellomtiden mot topplag som Sevilla og PSV i Holland, så det blir flotte utfordringer for oss som vi ser frem til.