- Vi kan slå City

Jose Enrique tror at Liverpool er i stand til å slå Manchester City på Etihad Stadium på søndag.

Venstrebacken mener at gårsdagens prestasjon mot Arsenal viste at laget vokser for hver ligakamp som spilles. Selv kom spanjolen inn fra benken etter en måned ute med skade, og fikk spille de siste tjue minuttene.

- Når du klarer uavgjort borte mot Arsenal er det et godt resultat for laget, men vi ledet 2-0 og jeg syntes vi fortjente mer, sier Enrique til Liverpoolfc.com.

- Vi spilte godt i første omgang, og hadde noen sjanser til å øke ledelsen. Vi var litt uheldige, fortsetter han.

- I annen omgang presset de oss, og gjorde det vanskelig for oss. Begge lag hadde sjanser. Det var en god kamp, og til slutt var det ikke noe dårlig resultat heller.

- Vi står foran en ny veldig viktig kamp borte mot Manchester City på søndag, og dersom vi spiller slik vi gjorde i går kveld kan vi vinne den kampen.

- Det er fortsatt mange kamper som skal spilles i kampen om fjerdeplassen, og dersom vi klarer å ta fire poeng fra disse to kampene hadde det vært fantastisk.

- Vi vant borte mot Manchester City i ligacupen i fjor, og det er ingen grunn til at vi ikke skal klare det igjen.

Enrique skryter ellers av landsmannen Pepe Reina, som etter et skadeavbrekk spilte en god kamp på Emirates i går kveld.

- Fotball handler om øyeblikk, og du har gode og dårlige øyeblikk. Pepe er en utrolig målvakt, det er det ingen tvil om, og for meg finnes det ingen som er bedre. Han er en strålende keeper for oss, og det var godt å ha ham tilbake mellom stengene.

For Enrique var dette de første minuttene på en fotballbane siden han pådro seg en hamstringskade mot QPR like før nyttår.

- Det føles godt å være tilbake. Jeg følte meg ok under kampen, og prøvde å være med fremover så mye som mulig. Nå ønsker jeg bare å bevise at jeg er skadefri, og satser på å komme i form raskt, slik at jeg kan hjelpe laget.