- Vi kan slå hvem som helst

Brendan Rodgers mener at hans lag er i stand til å slå hvilket lag som helst, hvor som helst, foran morgendagens kamp mot Manchester United på Old Trafford.

- Vi er i virkelig god form, etter å ha vunnet sju av våre siste ni kamper, slår Rodgers fast overfor Liverpool Echo.

- Nå begynner jeg å se spillere som er modige i sitt spill, og det er viktig. Det er ingen tilfeldighet at denne gode resultatrekken kommer i en periode hvor vi ikke spiller kamper i Europa League, og bare spiller en kamp i uken, sier han videre.

- Da jeg kom hit sa jeg at vi måtte bygge en konkurransedyktig tropp for å oppnå suksess. Skal vi bli konkurransedyktige må troppen bli sterkere. Det gir deg stabilitet og dybde i stallen, og det er noe vi må forbedre i fremtiden.

- Men i enkeltkamper kan vi hevde oss. Vi var bedre enn Manchester United på Anfield, selv med bare ti mann på banen. Vi skulle ha slått Manchester City, og vi spilte uavgjort borte mot Chelsea.

- Vi kan matche alle lag i ligaen når vi har dagen. Forskjellen på oss og Manchester United er stabiliteten, og dybden i stallen, ikke kvalitet i enkeltstående kamper.

- Morgendagens kamp vil si litt om hvor lista ligger, men til syvende og sist handler ikke dette bare om det som skjer denne helgen. Det er over en hel sesong man må evaluere situasjonen. Det betyr imidlertid ikke at denne kampen ikke er svært viktig. Dette er en sjanse til å vise hvor gode vi egentlig kan være.

- Vi blir stadig bedre i angrep, og viser selvtillit når vi har ballen. Manchester United er trolig skuffet over det høye antallet mål de har sluppet inn på hjemmebane. Selv er vi i stand til å skape mange sjanser i kampene vi spiller, så vi håper at vi kan ta vare på disse mulighetene denne gangen. Men vi vet det blir en veldig vanskelig kamp.

- Vi skal spille på en fantastisk gressmatte, med store rom å spille i. At vi spiller ballbesittende fører til at motstanderen blir presset tilbake. De legger seg ikke dypt med vilje. Jeg tror ikke Manchester United lenger er det kontringslaget de var for noen få år tilbake, da de hadde Ronaldo som stormet fremover på vingen, men de har mye erfaring.

- Dersom de starter med Young på en side, Valencia på den andre og Kagawa bak Van Persie har de muligheten til å kontre. Da må vi utvise taktisk disiplin og komme oss bak ballen.

- Det er faren med å spille ballbesittende fotball, at lag kontrer mot deg. Et par ganger klarer du ikke å komme opp i press tidsnok, og du blir sårbar for at forsvaret åpner seg opp. Men jeg vil heller ta den risikoen og lide som følge av det, enn å legge oss bak ballen, vente og vente, og så måtte jage et resultat om motstanderen scorer først.