- Vi kan stå distansen

Aly Cissokho mener Liverpool er sterke nok til å kunne være med å kjempe om en Champions League-plass helt frem til sesongslutt.

Liverpool møter ligaleder Arsenal på Emirates Stadium i morgen. De røde ligger på 3.plass i Premier League etter ni ligarunder – to poeng bak London-klubben.

- Vi vil ta én kamp av gangen, men vi har begynt bra. Vi er nær toppen av tabellen, uttaler Aly Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Vi har spillere i troppen som Kolo Toure, Steven Gerrard, Daniel Agger og Martin Skrtel. De har mye erfaring og har også spilt i store e-cupkamper. Vi er i en av de største klubbene i verden, og de motiverer alle.

- I hver kamp går vi ut for å ta tre poeng for å bli værende nær toppen av tabellen og så avslutte sesongen sterkt. Hvis vi kan ta tre poeng mot Arsenal, tror jeg det vil sende ut et budskap til de andre lagene i ligaen.

- Det er mange kamper igjen, sesongen er lang og det kommer til å bli vanskelige kamper. De vanskelige kampene kan være mot de mindre lagene i ligaen, i kamper der du kanskje tror at det vil gå lettere.

- Dersom vi skal kvalifisere oss til Champions League, må vi være konsentrert og være seriøse i hver kamp, enten det er mot lag lengre ned på tabellen eller mot et i toppen.

- Vi er bare et par uker unna et nytt landslagsavbrekk, så det vil være bra å ta tre poeng mot Arsenal, se frem til neste hjemmekamp og forsøke å forbli værende i toppen av tabellen i løpet av oppholdet.

- For både spillerne og supporterne vil det være et godt utgangspunkt for neste del av sesongen.

Cissokho er klar over Arsenals kvaliteter.

- De har spillere på et høyt nivå, og den nyeste er Ozil. Hans pasninger og bevegelser utgjør en stor forskjell.

- Han har vært et stort pluss med sin kreativitet til Arsenals angripere.  Det er klart at dersom vi unngår at han får ballen og presser ham når han har ballen, kan det bare være bra for oss.

- Det kommer til å bli en spesiell kamp. Det er et flott stadion. Arsenal er et godt lag som spiller meget bra fotball. De minner meg om spanske klubber som holder på ballen, har ballinnehav, kanskje mindre fysisk, men teknisk meget gode.

- Vi må prestere godt defensivt og ta vare på de rommene vi kan få for å score.

- Det er en viktig kamp for oss. Det kommer ikke til å bli enkelt, og det vil være behov for gode studier og forberedelser av staben.

- Selv om vi ser dem hele tiden, er det viktig å kjenne til deres egenskaper. Jeg tror vi har en god sjanse til å vinne og til å gjøre en god kamp.