- Vi klarer å avgjøre kampene nå

Stewart Downing mener at Liverpool har blitt bedre til å avgjøre kamper laget dominerer spillemessig.

Liverpools seks siste seire i ligaen er vunnet med sifrene 4-0, 3-0, 3-0, 5-0, 5-0 og 4-0. Det mener Downing taler sitt tydelige språk om at tiden der Liverpool ikke var i stand til å avgjøre kamper de dominerte spillemessig er over.

- Jeg synes det begynner å fungere nå. Vi har hatt en del gode resultater den siste tiden. Vi avgjør kampene tidligere og forsvarer oss meget bra, uttaler Downing til Press Association.

- Pepe Reina gjorde noen flotte redninger mot Wigan, og dersom vi gjør jobben vår i motsatt ende av banen, har vi da en god sjanse. Det fungerer bra nå. Vi har 10 kamper igjen å spille, og vi ønsker å fortsette med å vinne kamper.

Liverpool har gjort 53 mål på sine 28 kamper så langt. Bare en gang har de røde gjort flere mål etter 28 kamper siden toppdivisjonen i England tok navnet Premier League. Det var i 1995/96, da man gjorde 56 mål på de 28 første kampene.

- Luis Suarez leverte en ny flott prestasjon. Han gjorde tre forskjellige typer mål i hat-tricket sitt. For øyeblikket er han i knallform, og har du en slik spiss på laget har du alltid en sjanse til å vinne kamper.

- Vi spilte en del god fotball i går. Det tidlige målet hjalp oss naturligvis. Det roet nervene på en vanskelig gressmatte. Jeg syntes vi dominerte i lange perioder av kampen.

 Om sin egen scoring bare et drøyt minutt ut i kampen har Downing følgende å si:

- Det var hyggelig å score mål. Det spiller ingen rolle hvordan de kommer. Manageren har fortalt meg at jeg skal forsøke å komme i posisjoner der jeg kan score mål, og er du på plass i feltet har du en sjanse.

- Philippe slo en flott ball inn i feltet, og jeg fikk god kontakt med ballen og styrte den forbi keeper.