- Vi kommer til å prate med andre klubber

I et intervju med AFP sier Luis Suarez at han er veldig lykkelig og under kontrakt med Liverpool, men sier samtidig at han vil prate med andre klubber om det kommer tilbud fra slike.

- Du vet aldri i fotball. En spillers ambisjoner er alltid der. Ambisjonen og ønsket om å spille for eliteklubbene er alltid der. Men jeg spiller allerede for et lag i verdensklasse. En eliteklubb i Liverpool. Om et annet lag kommer på banen med bedre utsikter til å konkurrere i internasjonale klubbturneringer, som ønsker mine tjenester, er de velkomne. Vi vil snakke med klubben. Vi vil se om jeg ønsker å gå dit, eller om jeg ikke ønsker å gå dit, siteres Suarez av AFP.

Ifølge AFP trekker Suarez fram Barcelona og Real Madrid som eksempler på klubber han beundrer.

Suarez innrømmer at det har vært en vanskelig sesong for Liverpool, med laget nede på sjuendeplass og i fare for ikke å spille europacup neste sesong.

- Vi må innse at vi har en ny manager som innfører en ny filosofi og spillestil, som spillerne venner seg til etter beste evne. Vi håper dette vil bære frukter neste år, uttaler spissen.

Suarez avslører ellers at han jobber med egen oppførsel ute på banen.

- Jeg har en veldig merkelig måte å spille fotball på. Jeg er selv min største kritiker, og jeg innser når jeg har gjort feil. Av og til får jeg gule kort som kan påvirke mitt spill. Jeg har forbedret meg, og det må jeg fortsette med. Jeg kan ta bort visse ting fra mitt spill, men jeg kan aldri ta bort sluheten og lidenskapen jeg har hatt siden jeg sparket ball på gata som guttunge. Dersom jeg ikke hadde de egenskapene som jeg viser ute på banen i dag, tror jeg ikke at jeg ville blitt den spilleren jeg er nå.

- Jeg er en spiller som blir svært forbannet på meg selv når ting går galt. Jeg har en sterk personlighet, og også noen kvaliteter som fotballspiller.