- Vi kommer til å savne Andy Carroll

West Ham må klare seg uten Andy Carroll på søndag, da en utlånt spiller ikke har lov til å spille mot klubben han er utlånt fra.

- Andy virker å være i knallform, og har målteft for tiden, noe som vi har ventet lenge på. Derfor er det frustrerende å måtte klare seg uten ham på søndag. Det er frustrerende for ham selv også, men slik er det, uttaler West Ham-manager Sam Allardyce til Sky Sports.

- Det er mye som må diskuteres mellom vår klubb, Liverpool og Andy før vi kan begynne å snakke om en permanent overgang. Men så snart vi har sikret plassen i Premier League for neste sesong vil vi få fortgang på dette og agere så raskt som mulig, fortsetter Hammers-manageren.

- Jeg ville ikke ha brukt så mye tid på å hente ham hit som jeg gjorde, om jeg ikke ønsket ham på permanent basis. Vi hadde håpet at han skulle gjøre noen flere mål, men årsakene til at det ikke har skjedd er noe som vi kan gjøre noe med. Med andre ord, klarer vi å holde ham skadefri vil det bety flere scoringer.

West Ham har ikke vunnet på Anfield på nesten 50 år, men Allardyce legger ikke så mye i den statistikken.

- På en god dag kan vi vinne hvor som helst. I mesteparten av disse 50 årene har Liverpool vært så mye bedre enn alle andre at du ikke ville forvente å vinne der. Men nå er vi kapable til å vinne der, dersom vi spiller opp mot vårt beste og tar vare på sjansene vi får, avslutter Allardyce.