- Vi kommer tilbake

Ian Ayre forsikrer Liverpool-fans i Australia om at de røde vil returnere til landet i nær fremtid. Et av de mest minnerike preseason-besøkene noen gang.

Liverpools tropp forlot tidligere i dag Australia etter et opphold på fire dager. De røde spilte sin første kamp i landet i Anfield-klubbens historie. Ian Ayre er klar på at Liverpool vil returnere i nær fremtid.

- Ja, helt klart. Vi har sagt i ulike arrangementer denne uken at det har tatt oss mer enn 120 år komme hit, men det skal ikke gå så lang tid før vi returnerer, sier Ian Ayre til Liverpoolfc.com.

- Dette er bevis på hvor stor Liverpool er i denne delen av verden. Supporterne her fortjener et forholdsvis regelmessig besøk. Det handler bare om å få det til å passe med de andre stedene folk ønsker at vi skal komme.

- Jeg har vært med på fem eller seks preseason-turer opp gjennom årene. Dette er opplagt en av de mest minnerike. Besøket i Australia har vært utrolig.

- Vi hadde en av de beste velkomstene vi noen gang har hatt i verden. Det er honnør til så mange personer som har jobbet så hardt for oss under dette oppholdet – regjeringen, byen, staten, Melbourne Victory og stadionarrangøren.

- Alle har vært så gjestfrie. Når det gjelder supporterne, var gårsdagen blant de beste minnene som Liverpool-fan.

- Federation Square, som lå over veien fra hotellet, minnet veldig om Taksim Square i Istanbul. Det var titusenvis av Liverpool-fans om tok den lange turen til stadion, og «You’’ll Never Walk Alone» ble sunget av over 95000 mennesker. Det er så mange forskjellig minner, og jeg håper det var tilsvarende minner for fansen som var der.

Liverpool ankom Thailand tidligere i dag. Besøkene i Indonesia og Australia har overgått forventingene.

- Hele greia – den fantastiske mottagelsen og støtten fra supporterne i Indonesia, og det samme her.

- Også takk til laget og staben. Alle har lagt ned så mye i besøket. Spillerne har tilbrakt mye tid i lokalsamfunnet med fansen. Vi får mange lovord fra alle steder.

- Det er honnør til samholdet og samarbeidet vi har som gruppe. Det har gitt seg betalt, gjort alle glade. Jeg tror det var mange triste fjes i Melbourne da vi reiste i dag.

Liverpool har vært i Thailand ved en rekke anledninger.
- Det vil bli vanskelig å toppe det vi så  Australia. Jeg tror vi trodde det etter Indonesia, men det var vel så bra i Australia.

- Jeg vet at støtten for Liverpool i Thailand er meget stor. Jeg var der da vi var der i 2009. Tilstandene var utrolige, så vi forventer noe av det samme.

- Thailandske fans vet hvordan de skal få oss til å føle oss velkomne, så vi kommer til å se tilsvarende tilstander som i Indonesia. Jeg vet at alle ser frem til den siste etappen på denne turen.