- Vi konsentrerer oss kun om Southampton

Førstelagstrener Mike Marsh insisterer på at Liverpools sportslige ledelse og spillere ikke ser lenger frem enn morgendagens kamp mot Southampton, og konsentrerer seg kun om den.

Southampton ligger på 16.plass i Barclays Premier League, og kjemper hardt for å unngå nedrykk, men Marsh sier at Liverpool-spillerne går til morgendagens kamp med samme innstilling som de gikk til kampen mot Tottenham sist helg.

- Ingenting er forandret. Vi forbereder oss godt til hver eneste kamp, sier Marsh til Liverpoolfc.com.

- Det blir selvsagt gjort taktiske endringer avhengig av hvilket lag vi møter, men vi behandler samtlige lag med 100% respekt. Vi forbereder oss maksimalt, og tar kampen seriøst. Vi ser ikke lenger frem enn Southampton-kampen. Vi reiser dit for å ta alle tre poengene. Deretter vil vi fokusere på en ny kamp etter landskampavbrekket, fortsetter førstelagstreneren.

- Den største kampen for oss nå er Southampton. Så snart den er unnagjort, kan vi ta en ny vurdering. Manageren vil understreke dette poenget før uken er omme.

Marsh og hans kompanjonger har observert at Southampton-manager Mauricio Pochettino har gjort flere taktiske endringer i forhold til det Southampton-laget som Liverpool slo 1-0 på Anfield før jul.

- Han har forsøkt å forandre spillestilen deres litt. De liker å presse ballen høyere i banen nå enn de gjorde tidligere. Da la de seg ofte dypt og forsøkte å kontre i et 4-5-1 system. Vi forventer at de går ut for å presse oss høyt på hjemmebane tidlig i kampen.

- Jeg hadde likt å se oss vinne alle de ni gjenstående kampene, men av og til er slikt ønsketenkning. Jeg hadde likt å vinne hver eneste kamp vi spiller. Historien forteller oss at det er ikke alltid det skjer, men så lenge vi gir 100% i hver eneste kamp vil vi vinne flere kamper enn vi taper, avslutter Marsh.