- Vi kunne ha tapt 10-0

Swansea gikk på sitt største tap på over 10 år, da de tapte 5-0 på Anfield i ettermiddag. Etterpå var walisernes manager, Michael Laudrup, sjeleglad for at sifrene ikke ble enda styggere.

- Det var et mareritt. Vi ble slaktet. Vi holdt oss inne i kampen i første omgang, men så slapp vi inn tre mål i begynnelsen av annen omgang. Det var forferdelig, og jeg må bare be om unnskyldning overfor supporterne som reiste opp hit, uttaler Laudrup til Wales Online.

- Vi har alle ansvar for dette, inkludert meg selv. Jeg tar ut laget. Jeg utelot to spillere for å være sikker på at de kunne spille ligacupfinalen – Michu, vår toppscorer, og Ashley Williams, fordi vi ikke er sikre på at Chico Flores rekker finalen.

- Men det er ingen unnskyldning. Vi har gjort forandringer på laget i en rekke kamper de siste par månedene, og har vært konkurransedyktige. Men her var vi slett ikke det. Vi kunne ha tapt 10-0. Hadde det ikke vært for vår keeper, Michel Vorm, hadde vi i alle fall fort tapt med 7-0 eller 8-0.

- Jeg trodde laget jeg tok ut ville klare seg bra, men jeg tok feil og har lært mye av dette. Jeg så en del ting som blir viktig for meg i fremtiden.