- Vi må avslutte sesongen sterkt

Kaptein Steven Gerrard slår fast at Liverpool må avslutte sesongen sterkt skal laget klare å komme blant de fem beste og få spille europacup neste sesong.

- Denne sesongen har vært litt merkelig på en måte. Vanligvis gjør vi det veldig bra mot topplagene, men kaster bort poeng mot lag vi burde slå. Denne sesongen har vi vunnet ganske komfortabelt mot de mindre klubbene med resultater som 3-0, 4-0 og 5-0, mens vi har spilt meget bra uten å ha fått poengene vi hadde behøvd mot topplagene, uttaler Gerrard til The Guardian.

- Seieren og spillet mot Tottenham vil nå gi oss mye selvtillit og tro. Forhåpentligvis blir det et springbrett for oss, slik at vi kan avslutte sesongen veldig sterkt, fortsetter Liverpool-kapteinen.

- Til tider har vi ikke fått de poengene vi hadde fortjent mot topplagene, men vi kan ikke lete etter unnskyldninger for det. Vi er der vi er på tabellen, og vi må selv ta ansvar for egen posisjon. Vi ønsker å kjempe for å spille europacup år etter år. Liverpool hører ikke hjemme på sjuende-, åttende- eller niendeplass på tabellen.

- Forhåpentligvis er det ikke for sent i år heller, men vi må ha en nærmest perfekt avslutning på sesongen skal vi snike oss inn bakdøra. Målet er å komme blant de fem beste. Forhåpentligvis vil lag foran oss på tabellen få en formsvikt. Det eneste vi kan kontrollere er våre egne prestasjoner og vår egen stabilitet, og forhåpentligvis avslutter vi sterkt. Så får vi se hva som skjer i andre storkamper utenfor vår kontroll.

- Seieren over Tottenham var viktig for oss. Det var en lettelse at vi endelig slo et av topplagene. Men vi kan ikke miste bakkekontakten bare fordi vi har slått Tottenham. Nå må prestere på samme måte som vi gjorde mot dem i våre gjenstående kamper. Vi ønsker å komme foran Everton på tabellen, og så høyt som mulig.