- Vi må beholde roen

Førstelagstrener Mike Marsh understreker at Liverpool må vise disiplin mot Man Utd. Han mener at det nå er en mer samlet spillertropp enn for et år siden.


Liverpool møtte Manchester United tidlig i sesongen på Anfield også forrige sesong og dominerte til tider kampen før Jonjo Shelvey omdiskutert ble utvist like før pause. En tidlig scoring fra Steven Gerrard etter pause var imidlertid ikke nok, da gjestene til slutt greide å snu kampen. Førstelagstrener Mike Marsh tror man er bedre forberedt denne gang, samtidig som man ikke har råd til å bli redusert til ti mann.

- Vi må beholde fatningen, forklarer scouseren til Liverpoolfc.com.

- Dessverre fikk vi Jonjo utvist i fjor i en kamp hvor jeg synes vi spilte meget bra også med ti mann. Hvis vi hadde fått beholde alle 11 på banen ville vi trolig kunnet ro det i land, slik at det er viktig at vi beholder roen ute på banen.

- Vi forbereder oss på samme måte til alle kamper, men vi vet hvor viktig denne kampen er for folk.

- Det er fortsatt tidlig i sesongen, men det er hyggelig å se på tabellen og at du er nærmere toppen enn bunnen.

- Jeg vil være enig i det, svarer Mike Marsh på en tidligere uttalelse fra Steven Gerrard om at det er kommet en ny ånd inn i spillertroppen. – Jeg tror mye har sammenheng med det arbeidet vi gjorde forrige sesong og også at vi kunne reise samlet til pre-season. I fjor ble det usammenhengende siden det var mange spillere som kom tilbake senere etter å ha vært med i turneringer. Nå har vi alle vært samlet siden 1.juli og det har gitt oss sjansen til å bli mer sammensveiset.

- Jeg tror ikke det vil bety noe, fortsetter Marsh om det faktum at Liverpool spilte 120 minutter mot Notts County på tirsdag. – Vi har mistet en spiller eller to som følge av skade, som er uheldig, men spillerne har tatt seg godt igjen og vi er klare for søndag.