- Vi må fortsette i samme stil

Stewart Downing er veldig opptatt av at Liverpool må bevare den gode formen de har vist de siste kampene foran møtet med Southampton på lørdag.

Liverpool sikter seg inn mot sin fjerde strake ligaseier for første gang på over to år, når de gjester nedrykkstruede Southampton lørdag ettermiddag. Stewart Downing, som har scoret i de to siste kampene mot Wigan og Tottenham, gjør et poeng av at laget nå må fortsette å spille stabilt og godt om det skal bli europacup neste sesong.

- Vi har hele tiden sagt at det vil bli vanskelig, men vi har satt oss selv et mål om å vinne så mange kamper som vi kan av de siste 10. Nå har vi tre seire på rad, så vi har en sjanse, sier Downing til Liverpool Daily Post.

- Vi har en del kamper som det skal være mulig å vinne foran oss, men det er lettere sagt enn gjort. Vi må vinne dem først, men slik vi spiller for øyeblikket kan vi slå hvem som helst.

- Lagene på øvre tabellhalvdel skal møte hverandre, så noen av dem kommer opplagt til å avgi poeng. Det blir nå viktig for oss å ta en kamp om gangen, og så får vi se hvor vi ender opp hen, avslutter Downing.