- Vi må luke bort forsvarsfeil

Jose Enrique mener at Liverpool kan avansere i Europa League på bekostning av Zenit, men at man da må hindre tidligere kostbare feil i de bakre rekker.

- Zenit er vår viktigste kamp så langt denne sesongen og vi har en god sjanse til å gå videre selv om vi tapte den første kampen med 2-0, sier Enrique til Liverpool Echo.

- Atmosfæren vil bli virkelig god og hvis vi kan score et tidlig mål vil selvtilliten øke.

- Dette vil bli den største kampen i Europa som jeg noen sinne har spilt i. Vi vet at vi må score minst to ganger, men det kan vi klare. Vi har noen veldig gode spillere og jeg mener vi er i stand til å gjøre mange mål. Problemet denne sesongen har vært at vi har sluppet inn for mange mål.

- Det vil bli så viktig å holde buret rent mot Zenit. De har brukt mye penger på gode spiller, men vi må sørge for at de ikke får et bortemål. Vi må holde konsentrasjon oppe hele tiden.

- Jeg synes vi spiller bra. Selv under tapene mot West Brom og Zenit var det slik. Vi hadde mange sjanser, men tok ikke vare på dem og egne feil medførte baklengsmål.

- Måten manageren ønsker at vi skal spille på fungerer og vi har gjort det bra hjemme. Vi må bare gjøre det vi kan for at vi ikke slipper inn flere billige mål.

- Sturridge er en stor spiller og han vil bli virkelig savnet i Europa Lague da han allerede har et godt samarbeid med Luis Suarez, legger Jose Enrique til. – Sammen scorer de mål og vi scorer mål som et lag.

- Dette er den første sesongen jeg har scoret i Premier League, og nå har jeg to, slik at jeg håper å score noen til og hjelpe laget til å vinne kamper.

- Det er viktig at alle bidrar med scoringer og jeg håper at vi kan spille mot Zenit som vi gjorde mot Swansea. En kan si at de hadde en cupfinale å tenke på, men det hadde likevel et bra lag på banen. Vi presset dem i 90 minutter og laget slo bra tilbake. Nå har vi selvtilliten foran torsdagens kamp.