- Vi må overbevise Luis

Administrerende direktør Ian Ayre håper man er i stand til å overbevise Luis Suarez om at LFC er best for hans sportslige fremtid. Ayre sier at det er ingen tvil om at man kommer til å kjøpe flere spillere i sommer.

- Jeg tror ikke noen vil være mot ham pr. i dag, hevder Ian Ayre på spørsmål om han tror at fansen nå vil vende seg mot en Luis Suarez som har gitt uttrykk for at han ønsker å forlate Liverpool.

- Han behøver bare å gjøre hva han gjorde forrige sesong og alle vil føle at han er på rett plass og vil få den støtte han fortjener og får fra Liverpool. Jeg vil elske å se Luis igjen ta på seg Liverpools trøye neste sesong og videre, og vi håper at så snart han kommer tilbake vil ting roe seg ned.

- Dette er en ung ambisiøs spiller som har snakket i media om at han ønsker å spille i Champions League. Jeg har hørt at han har sagt at det vil være stort å ha en mulighet til å spille for Arsenal og det samme med Real Madrid, men han har definitivt ikke ringt meg og sagt at han ønsker å gå.

- Vi har hatt et nokså offentlig bud fra Arsenal. Vi har sagt nei til det tilbudet, og vi forventer at han møter opp til trening når han er tilbake. Vi vil jobbe videre ut fra det.

- Vi mottar mange tilbud fra våre spillere til ulike tider. Dersom vi ikke er i en situasjon hvor denne spilleren absolutt ikke ønsker å være her og vi ikke ønsker at han skal være her, da stiller saken seg annerledes.  Det er vår jobb å overbevise Luis om at dette er den rette plassen å være for at han skal oppnå det han ønsker.

- Vi var absolutt interessert i Henrikh Mkhitaryan. Det ble til slutt ikke noe av siden det endte med å ikke være den rette avtalen, men det er slik det kan gå, fortsetter Ayre i et telefonintervju med Bloomberg.

- Vi har andre folk i vårt søkelys og vi vil jobbe videre. Vi kommer imidlertid til å handle flere spillere, det er ingen tvil om det.

- I hver posisjon på banen har vi en rimelig god ide av hva som er det beste spillerne som er tilgjengelig til hvilken pris dersom en av våre spillere forlater oss. Det er ikke det samme som å svartmale, det betyr bare at vi planlegger godt, noe folk forventer.