- Vi må starte bedre

Mike Marsh vil ikke ha noen reprise av kampen i Southampton, der Liverpool kom på etterskudd allerede fra start. Sterling mistet kampen på sydkysten grunnet magesyke.

Liverpool kom under allerede etter fem minutter på St. Mary’s, og Southampton vant til slutt 3-1. Mike Marsh innrømmer at Southampton fortjente å vinne kampen. Førstelagstreneren er klar på at de røde må komme godt i gang mot Aston Villa. Birmingham-klubben overrasket med 3-1-seier på Anfield i desember.

- Vi må starte bedre. Jeg er sikker på spillerne vil være utålmodige etter å starte kampen bra grunnet det som skjedde i Southampton, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Vi startet bra i kampen mot Aston Villa. Vi kunne ledet med to eller tre mål før de scoret. Straks de scoret på Anfield, slet vi med å komme tilbake i kampen, og de var vel verdt seieren.

- Revansje er ikke et ord du ønsker å bruke, men jeg tror ikke det var et resultat mange forventet på Anfield den dagen. Vi ønsker å reversere resultat for å vinkle det positivt.

Jordon Ibe var i troppen mot Southampton, og 17-åringen kunne ha fått sin førstelagsdebut på sydkysten.

- Raheem Sterling reiste ikke fordi han hadde magesyke. Jordon er en ganske lik spillertype som Raheem – kantspiller, ung og livlig.

- Vi ønsket å ta med en lik spillertype. Hvis vi hadde hatt behov for å gjøre et bytte, ville det være mulig å få ham på banen. Det var en god mulighet til det

- Hvis du tar ledelsen og kanskje går mot en komfortabel seier, kan du sette inn en eller to unggutter og gi dem litt erfaring. Når kampen gikk som den gikk, så ble det ikke noe av.

Liverpool har stilt med det gjennomsnittlig yngste laget i Premier League i 2012/13.

- Det er en pågående diskusjon. Vi har hatt spillere fra U18 og U21 oppe denne uken. Vi kan se hvor stor fremgang de har hatt fordi de har kommet opp regelmessig gjennom hele sesongen.

- Vi diskuterer om de bør komme opp mer regelmessig og om de er klare til å ta steget opp et nivå.

- Erfaringen spillerne får i så ung alder bør gangne oss i fremtiden, men vi forstår at unge lag er sårbare for feil. Vi behøver erfaring til tider.

- Hvis vi kan få inn en eller to spillere til å hjelpe oss på det området, vil det være flott.