- Vi må tilbake på vinnersporet

Etter tre kamper uten en seier, mener Lucas at det vil være svært viktig å ta alle tre poengene når de røde møter Sunderland på fremmed gress sent søndag ettermiddag.

- Det er alltid skuffende når vi taper, spesielt når det gjør at du blir slått ut av en cup, reflekterer Lucas til LFC TV etter tapet mot Manchester United i Capital One Cup på onsdag.

- Det var en turnering vi ønsket å gjøre det bra i, og til syvende og sist er det bare resultatet som teller, men spillemessig var det trolig en av de beste kampene vi har gjort på Old Trafford de siste årene.

- Etter to tap er nå Sunderland en stor kamp for oss, spesielt ettersom vi ikke spilte bra og tapte siste hjemmekamp mot Southampton. Vi må tilbake på vinnersporet igjen.

- Vi vet hvor vanskelig det er i Premier League og med bare et poeng på de to siste kampene er det viktig at vi nå vinner. Sunderland behøver en seier de også, slik at det vil være en interessant kamp for begge lag. Vi ønsker å nærme oss tabelltoppen igjen.

- Jeg synes det fungerte virkelig bra, fortsetter brasilianeren om det systemet som Liverpool benyttet i Manchester, med tre mann bak.

- Manchester United hadde flere sjanser på langskudd, heller enn at de greide å spille seg igjennom i midten.

- Hvis vi får mer tid til å arbeide med dette, vil vi bli bedre og forståelsen spillerne i mellom vil bli bedre.

- Jeg synes vi greide å komme ofte inn i deres straffefelt og det betyr at vi hadde sjanser til å score. Dessverre greide vi ikke det, men Luis er tilbake nå og vil være friskere og føle seg bedre til neste kamp. Det vil gi oss en bedre sjanse til å gjøre mål og vi behøver bare å være mer effektive.