- Vi må være modigere

Ian Holloway hos Crystal Palace sier foran møtet med Liverpool at hans lag må angripe mer, å våge mer, om det så er på Anfield.

Crystal Palace er nest sist på tabellen i Premier League, med en seier og fem tap på seks kamper. Foran møtet med tabelltoer Liverpool påstår manager Ian Holloway at man har til hensikt å spille mer offensivt enn man har gjort tidligere i sesongen.

- Dette er en vidunderlig mulighet for oss til å rette opp den dårlige starten, sier Holloway til Press Association.

- Vi må angripe mer, den som intet våger intet vinner. Dette var innstillingen i Blackpool, å være modige. Vi har arbeidet hardt med dette denne uka.

- Vi har spillere som kan angripe, men de trekker for langt tilbake for å forsvare. Kan vi greie å angripe Liverpool? Hvis vi kan ta vare på våre sjanser vil kanskje livet se litt bedre ut etterpå?

- Det er tøft, det er ikke lett på dette nivået, men du må ha tro på det du driver på med. Vi vil slite videre. Folk vil fordømme oss, men ingen vet hvor mange poeng vi kommer til å ende opp på. Hvis det fortsetter som det har vært til nå vil vi ikke få noen, slik at vi må bli mer dristige.

- Det var en annerledes tid, da Roy Hodgson nettopp hadde kommet dit, kommenterer Holloway om da han var i Premier League med Blackpool og man vant begge kampene mot Liverpool.

- Nå flyr de høyt, en ny manager har fått tilpasset seg og de har fått poengene de ikke hadde da.

- Kunne jeg håndtert dem? Nei, jeg er glad jeg ikke er utpå der, men kan mitt lag det?, kommenterer Ian Holloway om trusselen med spissparet Sturridge og Suarez. - Ja, vi har arbeidet med det, og om hvordan vi skal håndtere det, og deretter må vi si til oss selv «hvordan skal vi så kunne kontre og få inn vinnerslaget?»