- Vi må vinne 8-10 kamper

Mike Marsh tror at Liverpool må vinne 8-10 av sine gjenstående kamper for å klare en topp fire-plassering.

Liverpool ligger 12 poeng bak Tottenham på fjerdeplass før kveldens kamp mot West Bromwich. Med seier i den kampen vil avstanden være redusert til ni poeng.

- Det er en genuin tro på at vi skal klare en plass blant de fire beste i troppen vår nå. Studerer man resultatene våre den siste tiden, ser man at vi har vunnet ganske mange av våre kamper, uttaler førstelagstrener Marsh til Liverpoolfc.com.

- Jeg er klar over at vi har spilt uavgjort i de siste to kampene, men det var mot Manchester City og Arsenal. Før det tror jeg vi vant ni av 12 kamper, så vi beveger oss i riktig retning. Vi vinner nå kamper som vi tidligere spilte uavgjort i. Det gjør at du klatrer på tabellen.

- Skal vi kapre fjerdeplassen må vi selvsagt vinne flere kamper enn vi spiller uavgjort og taper. Av våre gjenstående kamper må vi kanskje vinne åtte, ni eller ti dersom vi ønsker å bli blant de fire beste.

Mike Marsh er ellers imponert over hva Steve Clarke har fått til i West Bromwich. Gjestene fra Midlands ligger bare to poeng bak Liverpool før kveldens kamp.

- Steve er en veldig trivelig kar, som alltid var hyggelig når han kom for å besøke oss på akademiet. Han har gjort en strålende jobb denne sesongen, og vi ønsker ham alt godt.

- Jeg leste en statistikk i helgen som fortalte at West Bromwich har plukket flere poeng på dette stadiet av sesongen enn noen gang tidligere, så han har gjort det bedre enn de managerne de har hatt tidligere i Premier League. De har hatt noen fantastiske managere, så han må gjøre noe riktig.

Clarke var assistentmanager i Liverpool i halvannet år under Kenny Dalglish sin ledelse, men Marsh benekter at Clarke av den grunn har en fordel foran møtet med Brendan Rodgers' utvalgte.

- Alle kjenner spillerne på de andre lagene. Vi blir vist på TV to ganger i uken, så jeg tror ikke Steve har mer informasjon om vårt laget enn den gjennomsnittlige TV-titter.

Liverpool har et forsmedelig 3-0 tap å hevne fra den første kampen mellom lagene i høst.

- Jeg husker godt det som skjedde den dagen. Vi startet kampen veldig bra, men slapp inn ett mål like før pause, når vi skulle ha ledet med 2-3 mål. Vi hadde noen store sjanser. Så fikk vi Daniel Agger utvist og fikk et straffespark i mot oss. Jeg synes ikke det var noen 3-0 kamp. Dessverre ble det sluttresultatet. Men i 45 minutter synes jeg vi spilte svært bra, og burde ha ledet til pause. Scoringen like før pause og utvisningen avgjorde kampen. Slikt skjer i fotball, og nå må vi slå tilbake på en god måte.