- Vi måtte kjempe for Coutinho

Ian Ayre avslører at Liverpool måtte kjempe en hard kamp mot andre klubber for å sikre seg underskriften til Philippe Coutinho.

Brasilianeren fullførte sin overgang til Liverpool fra Inter i dag, og Ayre tror at 20-åringen kan bli en suksess i Liverpool-trøya.

- Philippe er en veldig ung spiller, men han har allerede bevist hva han duger til for Brasil U19 og U20, og han har også fått en seniorlandskamp. Han har vært en veldig viktig spiller for lagene han har spilt for, og nå blir han det for oss også, spår Liverpools administrerende direktør.

- Det viktigste nå er at han finner seg til rette på trening. Staben vil få ham involvert, og få ham ut på banen og i spill så snart som mulig, sier Ayre til Liverpoolfc.com.

- Vi måtte kjempe hardt mot andre klubber for å sikre oss denne spilleren. Tidlig i samtalene hadde Inter sine betenkeligheter med å gi slipp på ham. Men vi gjorde godt arbeid. Hele teamet som arbeidet med denne overgangen gjorde en god jobb, og jeg er glad for å kunne si at han nå er vår spiller, avslutter Ayre.