- Vi ønsker å beholde Luis

Kolo Toure tror at Liverpool kan klare å beholde Luis Suarez om Anfield-klubben henger med i tittelkampen utover sesongen.

- Luis er her, og vi elsker ham fordi han er en stor spiller. Vi ønsker selvsagt ikke å miste ham til en annen klubb. Alle i dette laget ønsker at vi skal forbedre oss som klubb, og vinne et trofé. Luis er en stor spiller. Han var utrolig mot Spurs, og spilte på samme måte som han alltid gjør, uttaler Toure til Mirror.

- Luis har sagt at han ønsker å spille for et lag som kan vinne et trofé, og jeg tror han nå innser at alle spillerne ønsker å kjempe for det, og vil forsøke å vinne tittelen, fortsetter midtstopperen.

- Vi kjemper for det. Hver eneste kamp er veldig viktig for oss. Jeg synes vi startet kampen mot Tottenham veldig bra, var veldige sterke, og fungerte godt som lag.

- Vi kjemper, vi angriper og vi forsvarer oss sammen, og dette er veldig viktig når du ønsker å henge med i tittelkampen.

Det gikk ikke ubemerket hen hos Toure at Suarez fikk bære kapteinsbindet mot Spurs, i Steven Gerrards skadefravær.

- Det viser hvor mye manageren respekterer ham, og jeg synes Luis er en god leder også.

- Vi har Steven, Lucas, Glen Johnson og Suarez, som alle er ledere.

- Luis er veldig sjenert, men på banen står han frem som en leder. Han snakket med lagkameratene sine, han gjorde to mål og kjempet for laget. Han hjalp spillerne rundt seg, og det er grunnen til at han er en stor spiller.

- Selv om vi ikke hadde Steven og Daniel Sturridge med mot Tottenham, var laget likevel veldig sterkt og viste at vi har en god spillergruppe. Når de store navnene er tilbake, vil vi bli enda sterkere, og det er veldig bra.

- Det er veldig viktig at vi fortsetter å jobbe hardt, og tar en kamp om gangen. Vi viste stor vilje mot Tottenham. Laget jobbet veldig hardt sammen, og det gjorde meg veldig glad. Vi har en flott spillergruppe i klubben. De som spiller kjemper for laget, og det er veldig viktig. Vi vet vi har en god spillergruppe. Sesongen er veldig lang. Hver kamp er som en finale for oss. Vi må gi alt, og så får vi se ved sesongslutt om våre drømmer går i oppfyllelse eller ei.