- Vi prøvde alt

Joe Allen innrømmer at det er vanskelig å akseptere at Liverpool er ute av Europa League etter å ha slått Zenit 3-1 i går, men nå gjelder det å fullføre best mulig i ligaen.

- Det var ekstremt skuffende, innrømmer Allen overfor Liverpool Echo. – Du scorer, laget vinner returkampen 3-1 og du går fortsatt ikke videre – det er vanskelig å ta inn.

Allen spilte sin beste kamp på lenge og for mange var det en overraskelse at han ble byttet ut etter en snau times spill. Waliseren retter nå øynene mot de 11 ligakampene som gjenstår.

- Resultatet viste hvor mye innsats vi la i kampen og på en annen dag kan det ha vært nok til å gå videre. Intensiteten i vårt spill, viljen og besluttsomheten til å prøve alt var veldig synlig.

- Det er vanskelig å se på det positive nå, men når vi skal se tilbake er jeg sikker på at vi vil finne det.

- Vi vil gå til hver kamp fra nå og ut sesongen med innstillingen om at vi skal få så mange ligapoeng som mulig og komme så høyt på tabellen som vi kan.

- Det gjorde hele forskjellen, avslutter Allen på spørsmål om fansen og stemningen på Anfield mot Zenit. – Når du har omgivelser som det og som motstanderen må spille under, og støtten til deg selv er så sterk, da gir det deg virkelig et løft og det hjalp oss nesten helt fram.