- Vi skal angripe

Juniortrener Steve Cooper lover at hans lag skal angripe i et forsøk på å snu 0-2 til seier, når Liverpool gjester Chelsea i den andre semifinalen mellom lagene i FA Youth Cup.

Semifinalen spilles på Stamford Bridge i morgen kveld, med avspark klokken 20.45.

To sene scoringer av Chelsea på Anfield sørger for at de røde har et vanskelig utgangspunkt foran denne returkampen.


- Vi må være positive og gå for seier der nede, sier Cooper til Liverpool Echo.

- Vi viste i den første kampen at vi kan skape sjanser mot Chelsea, dersom vi angriper dem og spiller med høyt tempo.

- Det var et slag i ansiktet at vi slapp inn to så sene mål i den første kampen, men dette er ikke over. Chelsea var en trussel når de kom fremover på banen, men det så også ut som vi kunne score på dem. Tidvis hadde vi fin flyt i spillet vårt, og kom i gode posisjoner. Vi klarte imidlertid ikke å ta vare på sjansene vi skapte.

- Andre omgang ble vanskelig for oss, men vi hadde en stor sjanse når Kristoffer Peterson kom alene mot keeper.

- Vi har et ungt lag, med noen U16-spillere og mange førsteårs U18-spillere. Det at de får spille i en slik kamp gjør underverker for utviklingen deres. Vi kommer definitivt til å lære mye av disse kampene.

Dersom Liverpool klarer å snu 0-2 til avansement fra semifinalen, venter Norwich City i finalen i FA Youth Cup. The Canaries slo Nottingham Forest 5-4 i straffespark-konkurranse på Carrow Road, etter at deres semifinale endte 1-1 etter to kamper. Norwich er i juniorfinalen for første gang på 30 år.