- Vi skal slå tilbake

Victor Moses er fast bestemt på at Liverpool skal slå tilbake mot Crystal Palace etter at forrige hjemmekamp endte med tap. Stort å møte barndomsklubben.

Liverpool gikk på sitt første hjemmetap siden februar da Southampton ble for sterke i den forrige hjemmekampen. Victor Moses er klar på at laget må slå tilbake mot Crystal Palace.

- Hver kamp er viktig for oss denne sesongen. I Southampton-kampen feilet vi litt, men nå må vi slå tilbake, uttaler Victor Moses til Liverpoolfc.com.

- Vi må forsøke å vinne på lørdag. Hvis dere ser på tabellen, så har vi gjort det bra.

- Jeg tror vi har nok kvalitetsspillere som kan vinne kamper for oss. Hjemmeformen er meget viktig, og det er supporterne også. Alle har vært utrolige.

- Det er utrolig å spille på Anfield. Det er en flott bane. Stemningen er flott, og det er der du elsker å spille fotball. Jeg trives.

Moses begynte sin karriere i Crystal Palace etter at han ble oppdaget av en speider mens han spilte i den lokale serien i London. Han vokste opp i gatene nær Selhurst Park. Moses fikk 69 kamper og scoret 11 mål for London-klubben. Alle scoringene kom på 58 ligakamper.

- Palace er en flott klubb. Jeg trivdes i min tid der. Alle tok vare på meg der. Jeg likte meg der helt fra ung alder.

- Nå har jeg kommet meg videre, og slik er fotball. I fotball pleier du ikke å bli værende på ett sted. Men Palace er et godt lag. Jeg startet fotballkarrieren min der. Nå er jeg i Liverpool, og det vil bli stort å møte dem på lørdag.

- Jeg konsentrerer meg om Liverpool og ser frem til seier på lørdag.