- Vi skal stå på til siste slutt

Pepe Reina lover at Liverpools spillere vil stå på for å plukke så mange poeng som mulig på de fem siste kampene, selv om det nå blir veldig vanskelig å kvalifisere seg for europacupspill neste sesong.

- Det er fortsatt 15 poeng å spille for, så det er utrolig viktig at vi avslutter sesongen bra, uttaler Reina til Liverpool Echo.

- Vi må sørge for at vi er fokuserte på kampene som gjenstår. Vi må hente frem vinnermentaliteten i sesongavslutningen. Det er viktig med tanke på neste sesong, fortsetter spanjolen.

- Det skal ikke skorte på motivasjon. Det er bare å studere hvilke kamper vi har igjen. Chelsea og Everton hjemme, samt Newcastle borte. Dette er den type kamper som virker motiverende for enhver spiller, og i enda større grad når du bærer en Liverpool-drakt.

- Vi trenger noen seire. Dersom det bidrar til at vi kvalifiserer oss for eurpacupspill så er det bra, men vi trenger også noen seire for vår egen stolthets skyld.

- Hver gang du får muligheten til å spille for denne klubben må du gi 100% i hver kamp, og forsøke å vinne dem alle.

Til tross for en rekke målsjanser klarte ikke Liverpool å score på bortebane i ligaen for første gang siden bortekampen mot Swansea i november, da de gjestet Reading i helgen. Reina bidro imidlertid til å redde det ene poenget med to imponerende redninger i andre omgang. Liverpool holdt dermed nullen for 13.gang i ligaen denne sesongen. Bare Manchester City har holdt nullen i flere kamper, med sine 14.

- Vi er frustrerte over at vi ikke fikk med oss de tre poengene. Vi skapte nok sjanser til å vinne kamper med flere måls margin, men deres keeper McCarthy skal ha honnør for ekstraordinært godt spill.

- Det skjer av og til i fotball at motstanderens keeper har en slik dag. Vi kunne ha spilt i tre dager uten å score mål. Vi kunne ha prestert bedre i første omgang. Men det var ikke lett, for Reading spiller for å berge sitt Premier League-liv. Dette var deres siste sjanse til å overleve. De jaktet et seiersmål etter pause, så da ble kampen mye mer åpen. Vi hadde så mange sjanser at vi må være skuffet over resultatet.

Reina vil sammen med resten av Liverpools tropp overvære ettermiddagens minnegudstjeneste på Anfield, på 24-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

- Dette er en veldig viktig dag for klubben, og vi vil være der å vise vår støtte til familiene og minnes de 96. Familiene har kjempet så hardt, og fikk noen gode nyheter i september med rapporten til Hillsborough Independent Panel. De har hatt litt fremgang, men har fortsatt ikke fått den oppreisningen de søker. Vi vil kjempe videre for at de skal få det, avslutter keeperen.