- Vi spilte ikke bra

Kaptein Jordan Henderson sier at England ikke spilte opp mot sitt beste i U21-kampen mot Italia, og er skuffet over at dommeren annulerte Craig Dawsons scoring.

England U21 startet europamesterskapet i Israel med å tape 1-0 for Fabio Borini og Italia. Stuart Pearce sitt mannskap spilte en svak kamp, og slet med å holde på ballen.

- Vi spilte ikke så godt som vi egentlig kan for å være ærlig. Jeg tror vi kunne ha holdt bedre på ballen. Men vi må heve oss, for vi har to kamper igjen, og vi må være klare. Vi kan fortsatt ta med oss noe positivt. Vi må slå tilbake, og har to kamper på oss for å komme oss videre fra gruppa, og det betyr lite hvordan vi gjør det. Vi må være klare, sier Henderson til thefa.com.

Hele England og de som produserte TV-bildene fra kampen trodde Craig Dawson hadde headet England i føringen etter et Jonjo Shelvey-frispark i andre omgang, men dommeren annulerte scoringen.

- Vi er litt skuffet over at målet vårt ble annulert, for da kunne kampen ha vært annerledes. Jeg kan ikke se noe galt med det, og jeg vet fortsatt ikke hvorfor det ble annulert. Alle feiret, og det tok en stund før vi forsto det.

På lørdag kl 18.00 spiller England mot Norge i den andre kampen i gruppe A.