- Vi står alle bak Luis

Lucas sier at alle spillerne støtter Luis Suarez, og at de håper søramerikaneren vil spille på Anfield også til neste sesong.

- Jeg har vært sammen med Luis nesten hver dag siden det skjedde, sier Lucas Leiva til Liverpool Echo om vennen Luis Suarez.

- Han er okay nå. Han vet han er nødt til å stå over noen kamper, men han vil komme sterkt tilbake.

- Han vil prøve å komme tilbake som en bedre fotballspiller, hvis det er mulig, og også som en bedre person.

- Vi håper at han kan slappe av nå og virkelig arbeide med ting som han tror vil gjøre ham bedre.

- Som spillere, står vi alle bak ham. Han er en viktig spiller for denne klubben og han er også en person som vi må hjelpe.

- Jeg har ikke diskutert fremtiden med ham. Vi snakker ikke om det da det er hans private anliggender. Jeg kan ikke fortelle hva som er i tankene hans, men jeg tror alle spillerne her ser fram mot neste sesong.

- Det faktum at fansen sang hans navn så mye på St James’ Park viser hvor mye de elsker Luis. Det er ingen tvil om at han også elsker klubben.

- Luis har hatt en fantastisk sesong og har trolig vært den beste spilleren i Premier League de siste ni månedene.

- Før kampen mot Newcastle sa Brendan Rodgers at vi måtte sørge for at pressen etterpå ville snakke om fotballen og ikke andre ting. Vi viste på lørdag at vi er et lag. Vi gikk til kampen med den rette innstillingen og spilte med stor selvtillit og intensitet.

Ifølge Liverpool Echo vil Luis Suarez nå ha noen dager fri, før han kommer tilbake til Merseyside mot slutten av uken for å trene videre og å overvære kampen mot Everton på søndag.