- Vi trenger to hjemmeseirer nå

Raheem Sterling sier Liverpool må slå tilbake etter 1-3-tapet mot Hull med å vinne de to neste hjemmekampene mot Norwich og West Ham.

Liverpool møter Norwich på onsdag og West Ham på lørdag.

- I disse to påfølgende hjemmekampene kan vi forhåpentligvis gå ut og ta de seks poengene vi trenger for å komme tilbake dit vi skal være, sier Raheem Sterling til Liverpoolfc.com.

- Vi har store ambisjoner om å være med i toppen. Forhåpentligvis kan vi gjøre jobben i de to neste kampene.

- Vi ser bare etter det positive, og i dag var det ikke det. Vi tar dette med oss inn til kampen mot Norwich på onsdag. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng før kampen på lørdag.

- Jeg synes vi kom tregt i gang, men vi kom gradvis inn i spillet vårt. Vi er skuffet over å miste det på slutten og slippe inn to avgjørende mål.

Daniel Sturridge mistet kampen mot Hull på grunn av en ankelskade som vil holde ham ute i inntil åtte uker. Philippe Coutinho startet på benken etter også å ha slitt med et ankelproblem. Sterling fikk dermed en startplass på KC Stadium.

- Spillet ditt må sitte hele tiden, slik at du må jobbe hardt på trening. Du kan få en mulighet når som helst. Jeg jobber bare hardt.

- Jeg er ikke glad for at Daniel har blitt skadet, men jeg må være klar dersom jeg blir tatt ut. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra på laget og få starte flere ganger.