- Vi trenger topplagenes mentalitet

Jose Enrique mener Liverpool kan være med å kjempe om en topp fire-plassering neste sesong dersom de kan utvikle samme vinnermentalitet som Chelsea og Manchester United.

Liverpool står med én seier, én uavgjort og ett tap i Premier League siden seieren mot Tottenham 10. mars, og ligger på en 7.plass på tabellen.

- Stabilitet er forskjellen mellom oss og topp fire denne sesongen, uttaler Jose Enrique til Liverpoolfc.com.

- Stabilitet er nøkkelen for å bli blant de fire beste i fremtiden. Mentaliteten er det viktigste for spillerne. Hvis vi kan skifte til en vinnermentalitet, kommer vi til å være der. Det er sikkert.

- De sier at Chelsea taper kamper hele tiden, men de ligger der. De vinner kamper. De spiller kanskje ikke bra, men de vinner kamper. Det er det samme med Manchester United. De vinner mange kamper i det siste minuttet. Det er stabilitet.

- Mot topplagene har vi gjort det bra i år, men noen ganger vet jeg ikke hva som skjer med oss mot lagene som er dårligere enn oss. Jeg vet ikke hvorfor vi mister formen. Southampton spilte mye bedre enn oss, og det er derfor de vant.

- Følelsen er at vi kan gjøre det bedre og vinne flere kamper. I noen av de seneste kampene burde vi ha gjort det litt bedre.

- Southampton-kampen var nøkkelen. Hvis vi hadde vunnet den kampen, kunne det ha blitt annerledes. Vi kunne fortsatt vært med å kjempe om 4.plassen. Det er der vi ønsket å være fra begynnelsen.

- Nå blir det nesten umulig. Vi er skuffet over det, men vi skal fortsatt forsøke å vinne så mange kamper som mulig og forsøke å komme til Europa likevel. Det blir meget vanskelig å kvalifisere oss til neste sesong, men vi skal forsøke frem til siste kamp.

Nedrykkstruede Reading er Liverpools neste motstander. Lagene møtes på Madejski stadion i morgen.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp fordi de forsøker å holde seg i Premier League. Noen ganger er disse kampene verre enn å møte Manchester United.

- De kommer til å kjempe fra start fordi de ønsker å spille Premier League neste år. Hver spiller må endre vår mentalitet for å vinne kampen der fordi det kommer til å bli vanskelig.

- Noen klubber har tatt ferie allerede fordi de inntar en god posisjon, har beholdt plassen i divisjonen, og de er fornøyd med det.

- Du kan respektere det, men for Liverpool er det ikke slik. Det er en klubb som ønsker å være der oppe. De neste årene skal vi forsøke å kjempe om 1.plassen og være med i Champions League.

- Vi kan ikke vær fornøyd med hvor vi ligger. Vi skal forsøke å ende så høyt som mulig på tabellen og så se hva som skjer neste år.