- Vi var nødt til å selge

Liverpool har solgt fire spillere denne sommeren, i form av Andy Carroll, Jonjo Shelvey, Jay Spearing og Stewart Downing. Brendan Rodgers slår fast at klubben var nødt til å selge spillere om de ville kjøpe nye.

- Det er uheldig for noen spillere at vi var nødt til det. Vi er ikke i samme situasjon som enkelte andre klubber, som bare kan fylle på med spillere og har råd til å beholde dem. Vi har blitt nødt til å kvitte oss med noen, for å få andre inn. Men nå har vi spillere som har kommet inn og som forstår hvordan vi jobber, uttaler Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Vi tror vi kan styrke stallen ytterligere de kommende ukene. Og klarer vi det, vil vi være i en veldig god posisjon. For øyeblikket har vi et veldig godt fundament, og et par spillere til kan forbedre sjansene våre.

Rodgers er fortsatt i markedet etter en ny midtstopper.

- Men det må være den rette, sier han.

- Mye arbeid er gjort. Mye har blitt ordnet på den finansielle siden. Vi må håndtere den siden som best vi kan for å konkurrere. Men slik er jobben. Jeg visste hva jeg gikk til da jeg tok jobben. Liverpool må være en økonomisk levedyktig klubb. Man skal ikke lenger enn fire år tilbake før klubben nesten ble satt under administrasjon. Dette er en del av spillet.

- Men dette tar ikke vekk presset, og det skal det ikke gjøre heller. Det er grunnen til at jeg ikke ønsker å være i noen annen kubb.

- Det vil uten tvil være krav til at vi forbedrer oss hvert år. Det er ikke nytt eller uventet. Det er hva du forventer i en stor klubb. Vi ønsker å gjøre forbedringer, og tror vi vil klare det. Jeg tror vi er sterkere denne sesongen.

- Målet vil alltid være Champions League og de store europeiske turneringene. Det kan bli et problem om du begynner å synes at ting er urettferdig. Da kaster du anker, og klarer ikke å komme deg videre.

- Jeg kan stå her og komme med unnskyldninger som at Manchester City har brukt £90M og at andre lag har blitt sterkere ved å styrke stallen, men det vil ikke hjelpe meg i jobben min her.

- Jeg kan komme med masse unnskyldninger, men det vil ikke løse noe. Vi må kjempe for livet, med vårt spill, spille den type fotball som kan utgjøre en forskjell og få spillere inn som er sultne.

- Ligger du helt i toppen vil du kanskje tiltrekke deg en annen type spillere, men jeg kommer ikke til å sutre om at det er urettferdig. Jeg må bare jobbe videre og gjøre mitt beste.