- Vi vil klare oss

Liverpoolmanager Brendan Rodgers sier at laget må stå frem med Daniel Sturridge langtidsskadet. Var overrasket over hvor alvorlig skaden var.

De røde må klare seg uten Daniel Sturridge til midten av januar. Spissen scoret ni ligamål før han tråkket over på trening, og må stå over kampene mot Norwich, West Ham, Tottenham, Cardiff, Manchester City, Chelsea, Hull og Stoke, i tillegg til en FA cupkamp i tidlig januar.

 

- Ansvaret er på dem som kommer inn, og resten av laget. Vi må finne en annen måte for å få resultatet, og etter å ha sett spillerne hver dag er jeg trygg på at vi vil kjempe for å klare det, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

- Daniel vil være ute en stund, men vi vil klare oss. Det er alle sitt ansvar. Vi kan ikke være avhengige av en spiller. Det må handle om laget, og det er fokuset vårt på. Når du vrir ankelen slik Daniel har gjort, overrasket det oss hvor alvorlig det var - men undersøkelsene lyver ikke. Det er bare veldig uheldig. Han har funnet seg til rette og elsker det her. Han har funnet ut at han elsker spille på Anfield og elsker klubben.

 

- Når du er en spiller på det nivået er planen å være frisk hver dag, og spille i hver kamp. Jeg mener han har vist det de gangene han har spilt. Statistikken hans er fantastisk.

 

- Vi får bare håpe at han kommer tilbake raskt. Så klart er vi et bedre lag når vi har begge (Sturridge og Suarez) i toppform. Det har vært tema siden Luis kom tilbake. Deres samarbeid, deres forhold og hvordan de har spilt sammen. Daniel gir deg den eksplosive farten og styrken, og samarbeidet (med Luis). Men som vi har gjort tidligere, vil vi finne andre måter å vinne på. Det viktigste er at vi fokuserer på prestasjonene våre. Vi kommer ikke til å lykkes dersom vi kun er avhengig av de to. Nå må vi finne en annen måte å vinne kamper på, og det er alle sitt ansvar.