- Vi vil slå tilbake mot Arsenal

Brendan Rodgers håper at Arsenal skal få svi for Liverpools svært skuffende tap i FA-cupen mot Oldham i helgen, når Anfield-klubben gjester Emirates Stadium i morgen kveld.

- Det er ganske lett å komme seg videre. Det er en av de tingene du må klare i moderne fotball, og spesielt i en klubb som dette, sier Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Cupresultatet var skuffende, men vi vil få se en reaksjon i morgen kveld, spår Liverpool-manageren.

- Jeg så den lille gruppen vi hadde på trening mandag morgen. De var veldig fokuserte og konsentrerte.

- Tapet for Oldham svir for dem, og det er jeg glad det gjør. Det viser at de bryr seg. Vi går til morgendagens kamp med enda større motivasjon for å vinne.

- Vi har sett kvalitetene som bor i denne gruppen de siste ukene. Det må vi ikke glemme, uansett hvor skuffende søndagens resultat var.

- Nå må vi virkelig være fokuserte i morgendagens kamp. Det er en mulighet mot en god motstander, men en motstander som har omtrent like mange poeng som oss, så vi reiser dit med selvtillit og det fokus vi har vist i ligaen den siste tiden. Klarer vi å beholde dette fokuset har vi en god mulighet til å få et bra resultat.

Liverpool vil klatre opp på samme poengsum som Arsenal, 37 poeng, med seier på Emirates i morgen. Brendan Rodgers og hans disipler vil også ønske å revansjere tapet for Arsenal på Anfield i høst.

- Arsenal har noen svært talentfulle spillere. Santi Cazorla har kommet dit og gjør det fantastisk bra i sin første sesong, uttaler Rodgers.

- Kampen mot Arsenal på Anfield er trolig den dårligste vi har spilt denne sesongen. Det var flere grunner til det. Psykologisk var vi i dårlig forfatning, og det var ikke noe å si på at vi tapte den kampen.

- Nå har vi sjansen til å rette på dette. Vi må sørge for at alle kjemper, og at alle står sammen, og jeg er sikker på at det vil skje. Vi må begynne å gjøre det bedre mot topplagene, det er det ikke tvil om.

- Du er kanskje ikke i toppform hele tiden, men du må yte maksimalt. Mot Oldham var det et par spillere som så ut som de ikke ønsket å være på banen, noe som var bekymringsfullt.

- Dette vil vi rette på i kampene som kommer. Den eneste måten du finner ut ting som dette på er å kaste innpå spillere, så ingen kan etter denne sesongen komme og hevde at de ikke fikk sjansen.

- Oldham-kampen blir faktisk retningsgivende for hva som skjer nå fremover, og har gjort ting mye enklere for meg. Vi har noen gode unge spillere, men de er ikke så gode. Jeg har ingen ung spiller her som er like god som Steven Gerrard og Jamie Carragher var da de var 18 eller 19.