- Vi vokser

Brendan Rodgers berømmet laginnsatsen og forsvaret mot Man Utd. Manageren mener at dette viste at laget er i stadig fremgang, men at det fortsatt er mye å arbeide med.

- Dette var enda et steg fremover for oss, forklarte Rodgers etter sesongens tredje 1-0 seier. – Jeg nevnte det på pressekonferansen forleden at siden vi sist spilte mot Manchester United i januar hadde vi begge spilt 18 kamper og forskjellen var bare to poeng. Nå ble de mestere og vi måtte betale for den formen vi hadde i første halvdel av sesongen.

- I dag så vi imidlertid et nytt tegn på at vår vinnermentalitet vokser og troppen utvikler seg og blir sterkere. Du kunne se at samholdet er veldig godt, og det vil bli viktig for oss denne sesongen.

- Vi spilte for mange kamper uavgjort i fjor og vi tapte både borte og hjemme mot Manchester United, slik at dette var et skritt i riktig retning.

- Vi kommer ikke til å ta av. Vi har mye å forbedre og mye arbeid som ligger foran oss.

- Utgangspunktet i år er å prøve å komme inn blant topp fire og å være med i den diskusjonen så lenge som mulig. Jeg tror ikke vi kan se noe utover det på lenge ennå.

- Dette var et glimrende resultat og defensivt var vi veldig, veldig gode. Det er klart at Manchester United spilte bra, men jeg syntes vår konsentrasjon og defensive kvaliteter var utmerket i dag. Vi vil få mer rytme utover i sesongen og bli bedre

- Tre poeng, og tre seire av tre mulige, jeg er nødt til å være fornøyd med det.

- Alle tok del i seieren i dag, helt fra keeperen og til og med Daniel Sturridge på topp. De 11 som startet og de som kom inn fra benken.

- En kan se på stammen i laget. Sturridge var utmerket, Steven Gerrard viste at han 33 år gammel fortsatt har roen, kraften og kvaliteten til å spille i disse kampene, og de to midtstopperne var glimrende. Keeperen var sikker, trygg og veldig motivert.

- I dag dreide deg seg om laget og de fikk sin belønning gjennom en glimrende prestasjon.