- Viktig å ta teten

Martin Skrtel mener at Liverpool har gitt de andre topplagene en beskjed gjennom seieren mot Tottenham, og nå gjelder det å følge opp med tre poeng mot Cardiff.

Den robuste slovaken i Liverpools midtforsvar kom inn på laget mot Manchester United tidlig i sesongen som følge av skader, og har siden greid å holde sin plass i den bakre fireren. Han håper nå å være del av et lag som vil toppe tabellen dersom de slår Cardiff senere i dag, i hvert fall inntil Arsenal møter Chelsea på mandag.

- Det er uvanlig å reise til White Hart Lane og komme tilbake med en 5-0 seier, understreker Martin overfor Liverpoolfc.com. – Jeg tror det var en klar beskjed til de andre lagene om at vi er med og er klare til å gi dem kamp.

- Det var en av de beste kampene jeg har vært med på siden jeg kom hit. Jeg bare håper vi nå kan fortsette mot Cardiff. Vi ønsker tre poeng i den kampen, ikke minst fordi vi vet at det vil gi oss tabelltopp. Det vil være viktig.

- Mot lag som Cardiff er det viktig at du scorer tidlig da slike lag vanligvis kommer til Anfield for å forsvare seg, ligge bakpå og så prøve å ta kontringer. Hvis du får et tidlig mål blir det lettere for oss å spille.

- Jeg er glad for å være tilbake på laget, siden jeg forrige sesong var mye ute og det var veldig vanskelig for meg. Jeg trives med mitt spill om dagen og vil gjøre alt for å beholde min plass.

- Etter å ha vært fast på laget var jeg stort sett på benken i andre halvdel av siste sesong, og jeg sa til meg selv under pre-season at jeg måtte kjempe og vise folk hva jeg kunne. Jeg visste jeg kom til å få en sjanse og da var det opp til meg selv å ta den.

- Jeg fikk muligheten mot Manchester United og har vært på laget siden.

- For forsvarere og keeper er det veldig viktig å holde buret rent og det at vi gjorde det mot et godt lag som Tottenham betydde mye.

- Vi prøver alltid å bli bedre og vi er klar over de feil vi har gjort. Hvis en ser tilbake på kamper har vi sluppet inn en del mål på dødballer, slik at det er noe vi har arbeidet med og jeg håper det kan gjøre at vi holder nullen flere ganger fremover.