- Vil ikke finne en ny Carra

Brendan Rodgers tror ikke det vil være mulig å finne en lik type som Jamie Carragher. Kelly og Wisdom mulige kandidater. Antyder Gerrard i en mer defensiv rolle i årene som kommer.

- Han er en utrolig mann, en utdøende rase, forklarte Rodgers da han ble spurt om å karakterisere Jamie Carragher på dagens pressekonferanse.

- Han er en som har vokst opp med gode og gamle verdier, men som en har kunnet se ved hans to siste kamper så har han fortsatt kvaliteter til å kunne spille på dette nivået.

- Jeg tror ikke det vil være mulig å erstatte ham. Jeg mener genuint at han er hva du kan kalle for en rendyrket forsvarer.

- De ser mye uvørent forsvarsspill nå til dags og han er en forsvarer med stor intelligens, han vet hvordan en skal markere en mann og han vet når han skal markere rom, og han forstår de grunnleggende prinsippene når det gjelder forsvar.

- Han er en fremragende leder og organisator innen laget, og det å finne noen med den kapasiteten og som har hjerte som en løve vil bli veldig vanskelig.

- Du vil ikke finne samme typen, men du må da se etter andre typer med andre kvaliteter og det er noe vi vil gjøre.

- Dette er noe han har tenkt nøye over de siste 18 månedene, fortsetter Brendan Rodgers om avgjørelsen til Carragher om å gi seg etter denne sesongen. – Han tenkte på det sist sommer da jeg kom inn, men vi hadde noen gode samtaler og som overtalte ham til å fortsette. Det er også klart at jeg gjerne skulle sett at han hadde spilt videre utover denne sesongen.

- Martin har vist at han ønsker å være med videre på vår visjon, svarer Rodgers på om Martin Kelly og Andre Wisdom kan være mulige erstattere for Jamie Carragher. – Han er en ung sommer som virkelig har imponert meg etter at jeg kom hit. Han var svært god i de kampene han spilte tidlig i sesongen.

- Andre har spilt mye i sin karriere som midtstopper, men har også vist at han kan bekle et par andre posisjoner. Det vil bli interessant å følge disse spillerne over de neste årene og bare tiden vil vise hvor mye de vil forbedre seg etter som de blir eldre.

- Han har vært fremtredende over flere måneder nå, svarte manageren på spørsmål om Steven Gerrard. En spiller som blir 33 år i mai, men som har spilt samtlige minutter i ligaen denne sesongen og viser nå en form en må noe tid tilbake for å finne maken til.

- Han tilpasser og moderer sitt spill, men han har fortsatt de kvalitetene han alltid har hatt.

- Du kan se ham på banen, hans evne til å slå pasninger over kort og lange avstander, hans teknikk og lederegenskaper. Han påvirkning blir bare sterkere.

- Han var glimrende her om kvelden (for England) da han spilte i en litt dypere og mer kontrollerende rolle. Det er en posisjon jeg tror han kan fylle i årene som kommer.

- Han har evnen til å diktere rytmen i en kamp, noe av den oppfinnsomheten og kreativiteten i pasningsspillet hans har vært briljant og defensivt har han vært veldig god.