- Vil være vanskelig å si nei til Barcelona

Pepe Reina innrømmer at det vil være vanskelig å takke nei til en overgang til Barcelona dersom La Liga-klubben skulle ønske hans tjenester.

Barcelona er ute etter en erstatter for Victor Valdes til sommeren, og Pepe Reina skal ifølge ryktespaltene være øverst på listen over den spanske klubbens storklubbens transfermål. Liverpool Echo melder at Reinas representanter har informert Liverpool FC om Barcelonas interesse, men Liverpool har ennå ikke mottatt noen henvendelse fra katalanerne. Rapporter fra Spania antyder at Barcelona skal være villige til å betale 10 millioner euro (£8,5M) for å hente burvokteren tilbake til klubben hvor han begynte sin karriere.

- Det vil være vanskelig å si nei til en stor klubb som Barcelona, men dette er bare hypotetisk og bør ikke skje. For øyeblikket har jeg alternativet om å bli værende i Liverpool, og ingenting annet. Alt annet er bare prat for snakkets skyld fordi ingen har satt seg ned og forhandlet om noe, og det har heller ikke vært direkte kontakt, sier Pepe Reina til pepereina25.com.

- Jeg tror ikke jeg vil vurdere å gå til en annen klubb. Det er vanskelig å forlate Liverpool. Det ville være for å forbedre meg, utvikle meg, men for øyeblikket er det meget vanskelig å forbedre meg på det jeg har.

- Jeg er ikke sikker på om Barcelona er interessert i meg. Jeg vet ikke om de har vært i kontakt med min agent (Manolo Garcia Quilon). Dersom han ikke har fortalt meg om det, er det fordi det ikke ligger noe seriøst på bordet. Manolo tar seg av slikt. Han har vært med meg i 15 år og vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker.