- WBA er veldig godt organiserte

Brendan Rodgers advarer mot et godt organisert West Bromwich, etter at Liverpool tapte begge kampene mot Midlands-klubben forrige sesong.

- Steve Clarke har gjort en utmerket jobb i West Bromwich etter at han kom dit, uttaler Rodgers til TalkSport.

- Vi gjorde det ikke spesielt bra mot dem forrige sesong. Vi tapte mot dem på bortebane i ligaåpningen og fikk en mann utvist. Den andre kampen, på Anfield, kunne vi ha vunnet, men endte opp med å tape. De er veldig godt organiserte, og har noen gode spillere. De er alltid en tøff motstander. De slo Manchester United på bortebane, så vi vet det blir en tøff kamp.

Rodgers er imidlertid godt fornøyd med sitt lags form så langt denne sesongen.

- Når det gjelder antall poeng, har spillerne gjort en utrolig bra start. Spillet har vært rimelig bra, men vi forlanger alltid mer av oss selv. Vi håper at vi kan fortsette å plukke poeng, og fortsette å spille bra.

- Vi har spilt meget bra siden januar, og har fått flere veldig gode resultater. Jeg så her forleden dag at vi var tredje best i landet når det gjelder antall plukkede poeng dette kalenderåret. Det viser at vi har fremgang.

- Men det er ikke tvil om at denne klubben må være med helt i toppen. Det er en utrolig fotballklubb, med strålende supportere. Vi må fortsette å vise fremgang, og jeg vil håpe at jeg etter tre år i klubben vil være nær en plass i Champions League, selv om vi vet hvor vanskelig det er å klare det.