40 Premier League-mål for Suarez

Luis Suarez dediserte begge sine scoringer mot Sunderland til sin nyfødte sønn Benjamin. Lucas tror at spissen vil få en ny god sesong for Liverpool.

Luis Suarez nettet to mål mot Sunderland og står nå bokført med 40 scoringer på 78 Premier League-kamper for Liverpool.  Uruguayanerens favorittmotstandere er nettopp Sunderland og Norwich. Mot begge lag har han syv fulltreffere. Spissen har scoret mot 16 ulike klubber i toppdivisjonen. Totalt har Suarez 53 mål for de røde etter overgangen fra Ajax.

- Luis har akkurat blitt far igjen, og jeg er veldig glad han kunne feire med to scoringer, uttaler Lucas Leiva til Liverpool Echo.

- Han viste igjen hvor god han er. Han er en verdensklassespiller. Det er meget viktig å ha slike spillere dersom du ønsker å kjempe om gode ting denne sesongen. Forhåpentligvis får han en fantastisk sesong for oss slik han hadde i fjor.

Møtet med Sunderland var den første ligakampen Luis Suarez spilte siden han ble suspendert i ti kamper. Lucas fryktet at Suarez kom til å forlate Liverpool i sommer.

- Alle var litt bekymret ettersom det var mange spekulasjoner i løpet av overgangsvinduet, men jeg er så glad for at han fortsatt er hos oss.

- Luis viste i dag med opptredenen sin at han er veldig oppofrende for laget og klubben. Han ønsker bare å hjelpe oss, og vi skal forsøke å hjelpe ham også.

Suarez og Sturridge viste godt samspill. Sistnevnte scoret Liverpools første mål og sto får begge målgivende til Suarez’ scoringer.

- Luis ble suspendert noen få måneder etter at Dan kom hit, slik at de fikk ikke mange muligheter til å spille kamper sammen.

- Men dere kunne se i dag hvor godt de spiller sammen. De forstår hverandre meget bra, og det kommer bare til å bli bedre. Forståelsen vil bli bedre i løpet av sesongen. Forhåpentligvis kan de hjelpe oss med scoringer og assists. Det var meget viktig at vi som lag kom tilbake på vinnersporet.

Seieren mot Sunderland førte Liverpool opp på 2.plass i Premier League.

- Det var meget skuffende å tape hjemme mot Southampton. Vi presterte ikke slik vi burde ha gjort. På Old Trafford spilte vi bra, men fikk ikke resultatet. Dette var en god kamp å slå tilbake.

- Da vi ledet 2-0, visste vi at de ville sette press på oss ved staren av andre omgang. De kom tilbake, men vi kontrollerte kampen meget bra etter deres scoring.

- Vi var solide defensivt og så scoret vi et utsøkt mål på en kontring og avgjorde kampen. Totalt sett fortjente vi seieren. De tre poengene har brakt oss oppover på tabellen.