Adorjan ivrig etter å vise seg frem

Krisztián Adorján, som nylig ble lånt ut til Groningen, forteller at han ønsket seg nye og mer krevende utfordringer etter lang tid på reserve- og juniorlaget.

– Etter min første treningskamp i Groningen fortalte Erwin van de Looi (lagets manager) at han har lyst å signere meg, fortalte Adorján til Nemzeti Sport, ifølge Sky Sports.

20-åringen fra Budapest var ikke i tvil om å takke ja til forslaget, ettersom veien til en startplass i Liverpool-laget fortsatt virker å være langt unna.

I sommer har i tillegg Iago Aspas og Luis Alberto ankommet Merseyside for å styrke den offensive delen av troppen, noe som igjen gjør døra enda trangere for de rødes ungarske midtbanetalent.

– Liverpool henter inn komplette fotballspillere til førstelaget. Det er ikke umulig, men veldig vanskelig å komme inn i rekkene blant Luis Suárez og Steven Gerrard.

Adorján forklarer at han «vokste ut av reservelaget», der han til tider herjet og scoret et tosifret antall mål fra sin offensive midtbaneposisjon forrige sesong, og han er glad for å ha skrevet under på en låneavtale for laget som spiller i Eredivisie, den øverste divisjonen i Nederland.

– Jeg kan vise meg frem på førstelaget i en toppdivisjonsklubb her. Det er viktig at jeg kan fortsette med utviklingen min, sier Adorján.

Han vet at han nå følger i fotsporene til flere store spillere – blant andre Suárez.

– Jeg er forberedt til byen og klubben. Dette var Luis Suárez’ første klubb i Europa, og Arjen Robben og Erwin Koeman spilte også her.